ایران پروداک|مرکز تخصصی تحلیل آماری پایان نامه،کاهش تضمینی همانندجویی
ایران پروداک
بازاریابی حسی

بازاریابی حسی

مبانی نظری و پیشینه مدیریت
قیمت: ۵۰,۰۰۰ تومان
993

بازاریابی حسی :

بازاریابی حسی فرآیند شناسایی و برآورده کردن نیازها و علاقه های مشتری به روشی سودآور برای درگیر کردن آنها در ارتباطات دو طرفه است که شخصیت های برند را به زندگی می رساند و ارزش افزوده ای را به مشتریان هدف می بخشد.
هنگام جستجوی مؤثرترین رویکردهای بازاریابی ، بازاریابی حسی مطمئناً باید در صدر لیست گزینه های شما باشد. 
این استراتژی آینده ارتباطات موفقیت آمیز در بازاریابی است (Smilensky، 2009). هدف از بازاریابی حسی درگیر کردن افراد در یک تجربه فعال از ارزش برند است. وفاداری به برند هنگامی افزایش می یابد که مشتریان احساسات مثبت و متفاوتی نسبت به برند داشته باشند. مک لوهان ، 2008).

بازاریابی حسی به عنوان راهی برای سنجش و تبیین احساسات مصرف کننده ، سرمایه گذاری در فرصت های جدید در بازار ، فرصتی برای به حداکثر رساندن سودآوری محصول ، اطمینان از خرید اول و تکرار آن (وفاداری) ، و اطمینان از موفقیت طولانی مدت محصول تعریف شده (Valentine Ware، 2008)

نوع فایل: WORD 

منبع: دارد با ارجاع نوبسی

پاورقی: دارد

تعداد صفحه: 39
بازاریابی حسی

کانون بازاریابی حسی هر دو نیمکره چپ و راست مغز انسان است. جایی که روحیات ذهنی، فرآیندها و واکنش های روان شناختی روی می دهند و در نتیجه منجر به تجربه حسی فرد می شوند (هولتن و همکاران، ۲۰۰۹). 
از طریق بازاریابی حسی، پیام های که به نیمکره راست (احساسات) از مغز می رسد، حواس مصرف کنندگان تحریک می کند، در نتیجه یک پیوند عاطفی بین او و محصول ایجاد می شود که او را به خرید کردن وا می دارد. (داکاستا[1]، ۲۰۱۲)

محصولات مشابه