ایران پروداک|مرکز تخصصی تحلیل آماری پایان نامه،کاهش تضمینی همانندجویی
ایران پروداک
پیچیدگی سازمانی   نوآوری مدل کسب و کار   برنامه‌ریزی منابع سازمانی

پیچیدگی سازمانی نوآوری مدل کسب و کار برنامه‌ریزی منابع سازمانی

مبانی نظری و پیشینه مدیریت
قیمت: ۱۲۰,۰۰۰ تومان
۱۵۰,۰۰۰
472

نوآوری سازمانی  و  پیچیدگی سازمانی:

مدیران برای ایجاد نوآوری سازمانی برای اطمینان از رشد سازمانی به کارکنان خلاق نیاز دارند. جای تعجب نیست که خلاقیت کارکنان به عنوان یک عامل کلیدی برای مزیت رقابتی شناخته می شود. 
در سازمانهای خدماتی ، کارکنان از اهمیت ویژه ای در تضمین نوآوری سازمانی برخوردارند (کوئلیو و همکاران ، 2011). کارکنان نقش مهمی در ظهور نوآوری ها ، برآورد ظرفیت بالقوه خود و شناسایی ترکیبات یا ویژگی های آنها و ارائه خدمات و برنامه های استقرار خدمات جدید دارند (کاتلر ، 2007).
امروزه فعالیتهای خدماتی به یکی از عوامل اصلی رقابت پذیری اقتصاد جهانی تبدیل شده است. در نتیجه این تغییر ، فعالیتهای خدماتی روز به روز توسعه یافته و سهم بخش خدمات در تولید ناخالص داخلی اکثر کشورها ، به ویژه کشورهای توسعه یافته افزایش یافته است (اولنتيسو همكاران[1]، 2001). 
میزان این تغییر به حدی است که اقتصاد امروزی جهان به عنوان اقتصاد خدماتی شناخته می شود. با گذشت زمان ، کارشناسان مختلف تعاریف متفاوتی از خدمات و تولید خدمات ارائه کرده اند. 
صرف نظر از این تعاریف ، یک ثابت وجود دارد و آن نیاز به نوآوری در سازمان های خدماتی برای حفظ موقعیت رقابتی این شرکت ها است. 
نوآوری در خدمات یکی از مهمترین انواع نوآوری است که می تواند اثربخشی سازمانهای خدماتی را افزایش دهد. 
به جرأت می توان گفت که موضوع نوآوری و مدیریت آن ، به عنوان یکی از مهمترین عوامل شکل گیری اقتصاد خدمات ، چه در سطح کلان و چه در سطح خرد شرکت ، قابل توجه است.

نوآوری ایجاد و تجاری سازی دانش جدید است. علاوه بر این ، نوآوری به معنای معرفی روشهای جدید انجام کار است که طی آن افراد و سازمانها محیط و محیط خود را تغییر می دهند)پورتر وكتلز[2]، 2013.( نوآوری در ارائه خدمات یک فرایند مستمر است که مجموعه ای از تغییرات تدریجی است. در محصولات و فرآیندها شکل می گیرد و معمولاً زمانی رخ می دهد که تغییر اساسی در محصولات و بازاریابی ایجاد شود (كويلهووهمكاران، 2011).

 يکي از مهمترين تعاريفي که مدل هاي کسب و کار را شامل مي شد توسط تيس ۲۰۱۰ پيشنهاد شد يک مدل تجاري را اينگونه توصيف کرد که اين مدل ها شامل طراحي و معماري ايجاد ارزش و مکانيسم هاي توليد و تحويل يک شرکت است. 

نوآوری مدل کسب و کار براي بقاي هر بنگاه ضروري است و به تعريف چگونگي ارزش دروني سازمان و ارزش هاي مشتريان مي پردازد و به ارتقاي سازماني آنان از لحاظ ارزشي کمک مي کند (اوستروالدر و پيگنيور[3]، 2010). اما جدا از مفهوم مدل سازي کسب و کار براي روشن شدن اين مفهوم بايد به بررسي متغيرهاي دروني اين سازماني پرداخت (تاران، بوئر و ليندگرن[4]، 2015). به عبارتي بايد اجزاي مختلف نوآوری مدل کسب و کار را در نظر گرفته مي شوند و اين پايان نامه ميخواهد به بررسي برخورد شرکت‌ها با پيچيدگي سازماني به عنوان متغير مداخله در ارتباط با نوآوری مدل کسب و کار بپردازد (اسپيس و اسچنيدر[5]، 2016). ...

پیچیدگی سازمانی

برخی از پیچیدگی ها ناشی از کار بشر است. به عنوان مثال ، پیشرفتهای ارتباطات و علوم مختلف محیط و درون بسیاری از سازمانها را پیچیده کرده است و برخی دیگر از پیچیدگیها به طور طبیعی و بدون دخالت انسان وجود داشته است ، اما به دلیل عدم آگاهی بشر ، دانشمندان از آن آگاه نبودند و آن پدیده های پیچیده را ساده کردند. تا بتوانند آن پدیده ها را توضیح دهند.

ادگار مورین علوم سازمانی را به دلیل عدم وجود بنیاد و راه حل در درک پدیده سازمانی ضعیف می داند و بیان می کند که برای درک وجود انسان ، انسان باید به سرشت واقعی خود بازگردد. البته نه آنقدر که در آنها از بین برود. برای این منظور ، ما باید نظریه پیچیدگی ، منطق پیچیدگی و معرفت شناسی پیچیدگی را توسعه دهیم. و در عمل ، ادگار آلن پو خود را از دو گروه متمایز می کند ، یکی با بازگشت به وحدت تفاوت را تشخیص می دهد و دیگری اتحاد را جدا می کند زیرا تنها تفاوت را احساس می کند.

رويکرد انتخاب شده روي مقدمات ‏برنامه ریزی یکپارچه منابع انسانیو ‏نوآوری مدل کسب و کار بنا نهاده شده است چنين مطالعاتي در بسياري از کشورها انجام گرفته است. که براي مشخص شدن تصوير روشني است برای بررسی ارتباط بين متغيرهاي نوآوری مدل کسب و کار و برنامه ریزی یکپارچه منابع انسانی که به نوبه خود بر عملکرد و برنامه ريزي منابع سازماني تاثير مي گذارد(توچي و افوا[6]، 2017). يکي از عناصر نزديک به متغير پيچيدگي سازماني اجراي برنامه ریزی یکپارچه منابع انسانی مي باشد (وليو[7]، 2015).

دانلود  مبانی  نظری  تبیین شده  به  همراه  کاهش همانندی زیر  20  درصد  مناسب برای  مقاله  یا  پایان نامه ارشد  یا دکتری 

100 صفحه مطلب آماده  شده  قابل ویرایش   در ورد به  همراه  منابع 

مفهوم نوآوری محصول/ خدمات

کاتلر[1] (2013) محصول را به عنوان "هر چیزی که می تواند برای برآوردن تقاضا یا نیاز بازار ارائه شود" تعریف می کند. محصولات موجود در بازار شامل کالاهای فیزیکی ، خدمات ، تجربیات ، رویدادها ، افراد ، مکانها ، دارایی ها ، سازمانها ، اطلاعات و ایده ها است. نوآوری مربوط به محصول را می توان به سه شکل تعریف کرد: فرایند توسعه یک مورد جدید ، خود مورد جدید و روند پیروی از مورد جدید تعریف کرد (اسکندری و همکاران، ۱۳۹۰).

آدامز[2] (به نقل از اسکندری و همکاران، ۱۳۹۰) "معرفی محصولات یا خدمات جدید یا تغییرات قابل توجه برای رفع نیازهای یک کاربر / بازار" را به عنوان یک نوآوری در محصول / خدمات تعریف می کند که تأثیر آن همان چیزی است که مشتری می بیند. نوآوری محصول/خدمت از نگاه اسلو[3] (به نقل از اسکندری و همکاران، ۱۳۹۰) به معنای "معرفی محصول یا خدماتی است که جدید است یا از نظر ویژگی ها یا کاربردهای آگاهانه بهبود قابل توجهی دارد." این نوآوری شامل پیشرفت های قابل توجهی در مشخصات فنی ، اجزا و مواد ، نرم افزار متصل به آن ، سهولت استفاده از آن یا سایر ویژگی های عملکردی است.هندرسون و کلارک[4] (2010) دانش مورد نیاز برای توسعه محصولات جدید را به اشتراک گذاشتند و نوآوری ها را در دو بعد "دانش پیاده سازی و دانش پیوند اجزا" ، که آنها "دانش معماری" نامیدند ، معرفی کردند.

 رویکرد منبع ‌‌محور و قابلیت پویا

بر اساس دیدگاه مبتنی بر منابع ، منابع ارزشمند ، کمیاب ، تجدید ناپذیر و غیرقابل جایگزین منبع مزیت رقابتی هستند (شرما و ارامیلی[1]، 2014؛ یانگ و کانگ[2]، 2018). دیدگاه منبع محوربر این اصل استوار است که کل منابع سازمان ناهمگن‌‌اند و این ناهمگنی می‌‌تواند در طول زمانادامه داشته باشد (آمبروسینی[3]، 2019). واقع ، رویکرد مبتنی بر منابع از ویژگیهای داخلی شرکت برای توصیف ناهمگونی در استراتژی و عملکرد استفاده می کند (کامیسون و ویلر-لوپز[4]، 2014).اما نحوه ایجاد منابع ارزشمند آینده و نحوه ذخیره و تجدید منابع موجود در محیط در حال تغییر را مشخص نمی کند.

سرعت نوآوری

سرعت نوآوری که با گذشت زمان بین توسعه اولیه (از جمله مفهوم و تعریف نوآوری) و تجاری سازی محصول یا خدمات جدید در بازار تعریف می شود ، توانایی شرکت در تسریع فعالیت ها و وظایف به منظور

ایجاد مزیت رقابتی مربوط به کاهش چرخه عمر محصول در صنعت است (الاکو و کسلر[1]، 2016). 

به عبارت دیگر ، سرعت نوآوری به زمانی اطلاق می شود که بین تعریف اولیه و مفهوم سازی نوآوری و تجاری سازی محصول یا خدمات جدید در بازار می گذرد (وانگ و وانگ ، 2012).

تأکید بر سرعت نوآوری ، انتقال پارادایم را از منابع سنتی مزیت به جهت گیری استراتژیک خاص نشان می دهد تا به طور مناسب به محیط های تجاری به سرعت در حال تغییر پاسخ دهد. سرعت نوآوری یک عنصر حیاتی برای رقابت در بازار است که می تواند منجر به عملکرد بهتر شود. رابطه مثبتی بین سرعت بازاریابی و موفقیت یک محصول جدید به صورت تجربی مشاهده شده است (کاربونل و اسکودرو[2]، 2010).

...
.
.
.
 بخشی از  پيشينه ها

. رام و همکاران در سال 2019 در مقاله خود تحت عنوان مزیت رقابتی پروژه های برنامه ریزی منابع انسانی یکپارچه و تأثیر عوامل آن بر MBI در بررسی نقش محرکهای اجرایی کلیدی ، یک مدل مفهومی برای بررسی رابطه بین عوامل کلیدی پیچیدگی در پیاده سازی برنامه ریزی منابع انسانی یکپارچه و تأثیر آن بر عوامل MBI در به دست آوردن مزیت رقابتی برای سازمان.

این عوامل شامل مدیریت پروژه ، آموزش ، مهندسی مجدد فرایند و ادغام سیستم در MBI است. بدون شک ، نقش سیستم برنامه ریزی منابع سازمان در توسعه پایدار و کسب مزیت رقابتی برای سازمان بر هیچکس پوشیده نیست

عمید و همکاران در سال 2018 ، در مقاله خود با عنوان "شناسایی و طبقه بندی عوامل حیاتی شکست برنامه ریزی منابع انسانی و تأثیر آن بر عوامل MBI و در ارتباط با صنایع ارمنستان ، عوامل حیاتی شکست در اجرای پروژه را شناسایی و طبقه بندی کرد" برنامه ریزی منابع سازمانی در صنایع ارمنستان فرایند اجرای برنامه ریزی یکپارچه منابع انسانی و تأثیر آن بر عوامل MBI یک فرایند پیچیده و پرهزینه است که با شکست های زیادی روبرو است. نتایج برخی از مطالعات نشان می دهد که میزان شکست این پروژه ها بین 67 تا 91 درصد است. ...

در سال 1398 ، رمضانیان در مقاله خود تحت عنوان "حمایت از اجرای پروژه های برنامه ریزی منابع سازمان برنامه ریزی منابع انسانی یکپارچه با رویکرد پیچیدگی سیستم" اظهار داشت که یکی از مهمترین و برجسته ترین سیستم هایی است که برای افزایش توانایی افراد توسعه یافته است. سازمان در مواجهه با بازار رقابتی و نوآوری در صنعت ، سیستم برنامه ریزی منابع سازمان است. ...

   آلوینی و همکاران. در سال 2018 ، در مقاله خود با عنوان مدل سازی و ارزیابی ریسک پروژه های برنامه ریزی منابع انسانی یکپارچه و تأثیر آن بر نوآوری فناوری و ارتقاء فناوری و تأثیر آن بر پیچیدگی های سازمانی داخلی با رویکرد شبکه های پتری در توسعه مدل کمی به منظور مدل سازی خطر یکپارچگی انسان پروژه های برنامه ریزی منابع و تأثیر آن بر نوآوری فناوری و ارتقاء فناوری و تأثیر آن بر پیچیدگی های سازمانی داخلی.

پیاده سازی سیستم برنامه ریزی منابع انسانی یکپارچه و تأثیر آن بر نوآوری فناوری و ارتقاء فناوری و تأثیر آن بر پیچیدگی های سازمانی داخلی ، معمولاً یک پروژه پیچیده و مخاطره آمیز است که تغییرات قابل توجهی را بر فرایندهای تجاری و شیوه های سازمانی تحمیل می کند. ...



محصولات مشابه