ایران پروداک|مرکز تخصصی تحلیل آماری پایان نامه،کاهش تضمینی همانندجویی
ایران پروداک
مبانی نظری آسیب های ناشی از استفاده نادرست و کنترل نشده از اینترنت

مبانی نظری آسیب های ناشی از استفاده نادرست و کنترل نشده از اینترنت

مبانی نظری و پیشینه مدیریت
قیمت: ۲۵,۰۰۰ تومان
728

مبانی نظری آسیب های ناشی از استفاده نادرست و کنترل نشده از اینترنت

نوع فایل: WORD
منبع: دارد
پاورقی: دارد
تعداد صفحه: 28
قیمت: 25000

 آسیب های ناشی از استفاده نادرست و کنترل نشده از اینترنت

اينترنت بازاري جهاني براي خريد و فروش اطلاعات است. مي توان از اين بازار به نحومطلوب استفاده شود. اما در ايران به جهت وجود محدوديت هادر بخش هاي مختلف اينترنت به منزله ي ابزاري براي آشنايي افراد مطرح است نه اطلاع رساني. در تمامي دنيا از اينترنت براي گرفتن اطلاعات در زمينه پژوهش هاي علمي- خريد وفروش و... استفاده مي شود. اينترنت داراي خدمات گوناگوني است ازقبيل: وب سايت- وبلاگ- ايميل-پروفايل-گروه هاي اينترنتي- چت- انواع خدمات جستجووغيره. ايجاد امنيت اينترنتي براي افراد به خصوص نسل جوان لازم وضروري است زيرا اكثر جوانان و نوجوانان اطلاعات ناچيزي از خطر هاي اينترنت را دارند. امروزه دنياي رايانه هويت يابي نسل جوان رادرابعاد فكري واخلاقي تحت تأثير قرارداده و موجب اعتياد نو و مدرن شده و بدين وسيله سبب آسيب اجتماعي مي شود. سودجويان از طريق اينترنت به راحتي كالاي خود را تبليغ مي كنند، خبر هاي دروغين را براي جوامع مي فرستند، ابهت فرهنگي و ديني خانواده ها را مي شكنند و زمينه هاي آشفتگي هويت را براي جوانان فراهم مي كنند.

استفاده از اینترنت به خودی خود ابزار بی ضرری است اما استفاده بیش از حد و نادرست و مهار نشده از اینترنت ممکن است آثار منفی بر سازگاری اجتماعی، شغلی، آکادمیک، زناشویی و میان فردی، سلامت روانی و جسمانی، روابط خانوادگی و وضعیت هیجانی افراد داشته باشد که این پدیده مشکل عمده ای را برای بهداشت روانی جامعه ایجاد کرده است. تأثیرات، منفی استفاده از اینترنت زمانی افزایش پیدا کرد که اینترنت و کامپیوتر به منازل، مدارس، دانشگاه ها ، کافی نت ها و مشاغل راه پیدا کرد. پیامدهای منفی استفاده از اینترنت از جمله تغییر دادن سبک زندگی به منظور صرف زمان بیشتر در اینترنت، بی توجهی به سلامت خود، اجتناب از فعالیت های مهم زندگی، کاهش روابط اجتماعی، نادیده گرفتن خانواده و دوستان، مشکلات، مالی ناشی از هزینه های بهره بردن از اینترنت و مشکلات تحصیلی نام برد.

در اين ميان نقش خانواده در هدايت استفاده از اينترنت به سزاست.آشنايي فرزندان با خطرات جسماني-رفتاري- اخلاقي وتقويت مباني ارزشي– اخلاقي و ديني فرزندان و ايجاد خودكنترلي و خودايمني در آن ها براي استفاده بهينه از فن آوري هاي جديد بسيار پر اهميت است. نتايج تحقيقات و همچنين از نظر متخصصان مؤيد اين نكته است كه بهترين كاري كه مي توان در اين خصوص انجام داد اين است كه قبل از فراهم آوري امكان استفاده از اينترنت يك خط مشي كامل شفاف و دقيق درباره نحوه استفاده از اينترنت ترسيم شود. والدين مي توانند ضمن آنكه رايانه را درمكان عمومي منزل بگذارند، زماني را به استفاده از اينترنت اختصاص مي دهند وخود نيز وي را در اين زمينه همراهي كنند. توجه مي نماييم كه هريك از وسايل ارتباط جمعي ضمن اينكه به لحاظ تسهيل امور آثارمثبتي در جامعه داشته ودارند به لحاظ سواستفاده اي كه از آن ها مي شود ممكن است آسيب هايي رابراي جامعه به دنبال داشته باشند. هر چه وسايل ارتباط جمعي بيشتر قابل كنترل باشند آسيب هايي ناشي از آن هاكمتراست.

محصولات مشابه