ایران پروداک|مرکز تخصصی تحلیل آماری پایان نامه،کاهش تضمینی همانندجویی
ایران پروداک
مبانی نظری تبلیغات

مبانی نظری تبلیغات

مبانی نظری و پیشینه مدیریت
قیمت: ۲۰,۰۰۰ تومان
719

تبلیغ

• تبلیغ وسیله ای است که تبلیغ کننده از طریق بکار گیری یک سری از ابزارها به معرفی محصولات، خدمات و موسسه اش پرداخته و برای رسیدن به هدفش تلاش می کند (آرویند و نیر[1] ،۴۹:۲۰۰۷). •تبليغ هر گونه ارائه و عرضه ایده ها، کالاها یا خدماتی است که یک واحد تبلیغاتی، فرد یا یک موسسه مشخص انجام دهد و مستلزم پرداخت هزینه باشد(محمدیان ،۱۳۸۵: ۶۲). . علاوه بر اهمیت تبلیغات در زمینه های فرهنگی و مطالعات مصرف کننده، تبلیغات یک رشته مهم در مطالعات مدیریتی می باشد. تبلیغات همچنین یکی از عناصر عمده بازاریابی نام تجاری است (هاکلی[2] ،2005.)

• تبلیغ عبارتست از هر نوع پرداخت بابت ارتباط غیر شخصی توسط یک حامی تعیین شده با استفاده از رسانه جمعی برای ترغیب و تاثیر گذاری بر افراد( ولز و همکاران[3] ، ۲۰۰۹). •تبلیغ از نظر تکنیکی عبارت است از هر نوع معرفی غیر شخصی و ترویج ایده ها - کالا و یا خدمات در مقابل پول که یک فرد یا موسسه شخصی آن را انجام می دهد(راسل و لین[4] ،۲۰۰۲).


مبانی نظری تبلیغات
نوع فایل: WORD 
منبع: دارد
پاورقی: دارد
تعداد صفحه: 43

تبلیغ می تواند جهت ایجاد یک تصویر بلند مدت از یک محصول یا آغاز یک فروش سریع و کوتاه مدت بکار رود. تبلیغ می تواند به صورت کار آمدی به خریدارانی که از لحاظ جغرافیایی پراکنده اند دسترسی پیدا کند. صرف نظر از نوع تبلیغ انجام شده، تنها وقتی یک تبلیغ می تواند روی فروش تاثیر بگذارد که مصرف کنندگان باور داشته باشند که نام تجاری تبلیغ شده ارزش مطلوبی را برای آنها خواهد داشت (کاتلر[5]، ۲۰۰۵: ۵۸۰). 

•تبلیغات اثر بخش دارای سه بعد مهم استراتژی، خلاقیت و مدیریت می باشد. به عبارت دیگر هر تبلیغیبایستی دارای یک استراتژی منطقی باشد، یعنی اهداف مشخصی را برآورده سازد و رسانه های مرتبط را برای ارتباط با مهمترین مشتریانش تهیه کند. مفهوم خلاقیت به معنای ایده اساسی تبلیغ می باشد که توجه مشتریان را به خود جلب و در حافظه مصرف کننده باقی می ماند. مدیریت تبلیغات نیز بیانگر اجرای درست تمامی کارهای لازم برای تبلیغ می باشد(رامالینگام و همکاران [6]۲، ۲۰۰۶). دیان (۱۳۸۵) مزیت های یک تبلیغ را به به صورت زیر بیان کرد :

 1. تبلیغ به اشاعه اطلاعات و تعالی فرهنگ عمومی کمک می کند.

 ۲. تبلیغ باعث افزایش فروش، سود، سهم بازار، سرعت گردش سرمایه، اعتبار و حیثیت کالا می گردد.

۳. تبليغ حجم داد و ستد را افزایش داده و باعث رونق بازار می شود.

 ۴. تبلیغ باعث تنوع محصول و نوآوری می شود.

 ۵. تبلیغ برخورد کاسب کارانه را به برخورد علمی و اقتصادی مبدل می کند.

 ۶. تبليغ هزینه حمل و نقل را کاهش می دهد.

 ۷. تبلیغ محدوده جغرافیایی بازار را گسترش می دهد.

 ۸. تبليغ تقاضای جدید خلق می کند.

 9. تبليغ رسانه ها را سازمان می دهد و تقویت می کند.

 10. تبليغ باعث عادت در مشتری می شود.

محصولات مشابه