ایران پروداک|مرکز تخصصی تحلیل آماری پایان نامه،کاهش تضمینی همانندجویی
ایران پروداک
مبانی نظری سرمایه روانشناختی

مبانی نظری سرمایه روانشناختی

مبانی نظری و پیشینه مدیریت
قیمت: ۳۰,۰۰۰ تومان
688

مبانی نظری 
نوع فایل: WORD 
منبع: دارد
پاورقی: دارد
تعداد صفحه: 34
قیمت: 30.000 تومان

سرمایه روانشناختی که با توجه به اینکه بحثی جدید و نو می باشد نیاز به تعاریفی از آن و ابعاد مطرح شده آن می باشد. 
در این گفتار به تعاریف مفاهیم و مبانی نظری پژوهش پرداخته شده است. مبانی نظری پژوهش در ارتباط با متغیرهای مرتبط با پژوهش است. در این فصل از پژوهش به بررسی مفاهیم نظری مرتبط با متغیر سرمایه روانشناختی  و ابعاد آن پرداخته می شود. این متغیرها شامل:
واژه «سرمایه» اشاره دارد به ارزش دارایی ها و منابع در دسترس که برای یک نیاز خاص مورد استفاده قرار می گیرند. بر این اساس، تا کنون سه نوع سرمایه مهم؛ یعنی سرمایه¬مالی، انسانی و اجتماعی مورد توجه پژوهشگران سازمانی بوده است.
سرمایه  ای را که شکل فیزیکی دارد، نظیر پول، ماشین آلات، تجهیزات، زمین و ساختمان و نظایر آن و بدین وسیله به سرمایة صنعتی بدل شده و در تولید کالاها و خدمات مورد استفاده قرار می گیرد، سرمایة مالی/اقتصادی نامیده می شود (لوتانز و همکاران ، 2010 : 44).
سرمایه انسانی اغلب به عنوان سرمایه فکری تلقّی می شود و به نوعی شامل مهارتها، توانایی ها، دانش و تجاربی است که یک شخص با خود به سازمان می آورد(لوتانز و همکاران2006 : 34). سرمایة اجتماعی به ارزش دارایی-های واقعی یا بالقوه ای اشاره دارد که فرد در سازمان بر حسب اینکه چه کسانی را می شناسد، با چه شبکه های اجتماعی در ارتباط است و چه اعتباری در سازمان دارد، به دست می آورد(سولینگر و همکاران ، 2008 :20). اما لوتانز و همکارانش شکل دیگری از سرمایه را به عنوان سرمایه روانشناختی مطرح کردند. آنها ادّعا می کنند که این سرمایه ضمن اینکه قابلیت ها و توانمندی های سرمایة اجتماعی و انسانی را در بر دارد، می تواند حتی از آنها فراتر رفته، به عنوان مزیّت رقابتی برای سازمان های امروزی مورد بهره برداری قرار گیرد( لوتانز و همکاران،2006: 34).

محصولات مشابه