ایران پروداک|مرکز تخصصی تحلیل آماری پایان نامه،کاهش تضمینی همانندجویی
ایران پروداک
مبانی نظری تاریخچه شبکه اجتماعی

مبانی نظری تاریخچه شبکه اجتماعی

قیمت: ۲۰,۰۰۰ تومان
585

مبانی نظری

نوع فایل: WORD 

منبع: دارد

پاورقی: دارد

تعداد صفحه:21

قیمت: 20000تومان

 

 

- تاریخچه شبکه اجتماعی:

نخستین بار مفهومی با عنوان شبکه‌های اجتماعی اینترنتی با قالب امروزی در سال ‏‎1960 ‎اولین بار در دانشگاه ایلی نویز در ‏ایالت متحده امریکا امریکا مطرح شد‎. ‎پس از آن در 1997 نخستین سایت شبکه اجتماعی‎‎اینترنتی به آدرس Www.SixDegrees.com )‎) راه‌اندازی شد. این سایت به کاربرانش اجازه ایجاد پروفایل داد تا آنها بتوانند لیستی از دوستانشان ایجاد ‏کنند. ‎البته این سایت در آن موفق نشد و بعد از سه سال متوقف شد‎. بعد از آن، انفجار تجارت در وب سایت‌های اجتماعی در سال 2002 باعث به وجود آمدن شبکه‌های اجتماعی فرنداستر[1]، اورکات‎[2]و لینکداین[3] ‎شد و باعث شکوفایی قارچ گونه وب سایت‌های شبکه‌های ‏اجتماعی در اینترنت شد‎. در سال 2004، سایت های شبکه اجتماعی فرنداستر با 7 میلیون کاربر و مای اسپیس با 2 میلیون کاربر صاحب بیشترین ‏کاربران در این حوزه بودند. در همین سال سایت شبکه اجتماعی فیس بوک توسط مارک زوکربرگ در خوابگاه دانشگاه هارواد ‏راه اندازی شد‎. سال 2006، سال گسترش روز افزون کاربران و بازدیدکنندگان وب سایت‌های شبکه‌های اجتماعی بود. در این سال دسترسی ‏عمومی مردم به فیس بوک آزاد شد‎. ‎زیرا در دو سال قبل، این سایت تنها به صورت پایلوت در دانشگاه هارواد استفاده می‌شد، ‏همچنین توییتر نیز در این سال پا به عرصه وب سایت های اجتماعی گذاشت‎‏(جانسون، 2011).

فیسبوک[4]: پر طرفدار ترین شبکه اجتماعی جهان می باشد که حدود یک میلیارد نفر از کاربران اینترنت را به خود اختصاص ‏داده است و برای اشتراک گذاری محتوا و ایجاد ارتباط با دوستان و اقوام دور و نزدیک بکار می رود(ساوسپرو، 2013).

توییتر[5]: ‎پس از فیسبوک اکثر کاربران از این شبکه اجتماعی برای انتشار مطالب مورد نظر خود از توییتر استفاده می کنند‎. ‎محتوایی که در این شبکه منتشر می‌شود باید مختصر و مفید باشد.

یوتیوب[6]: کاربران برای انتشار ویدیوهای خود در اینترنت از این شبکه اجتماعی استفاده می کنند. در این شبکه اجتماعی انواع ‏ویدیوهای آموزشی  سرگرم کننده یافت می‌شود‎‎‎‏(جانسون، 2011).

گوگل پلاس[7]: یک شبکه اجتماعی مانند فیسبوک می باشد. این شبکه بیشتر بین وب مسترها محبوبیت دارد‎.

لینکداین[8]: این شبکه برای ایجاد ارتباط بین متخصصین، تجار، کارآفرینان و مدیران شرکتها ایجاد شده است و محل مناسبی ‏برای معرفی و شناساندن برند شرکتها و ایجاد ارتباط بین همکاران می باشد‎.

پینترنست[9]: ‎یک شبکه اجتماعی بر پایه انتشار تصاویر می باشد. در صورتیکه تصاویر جذابی داشته باشید می توانید با انتشار ‏آنها در این شبکه اجتماعی بازدیدکنندگان فراوانی را برای خود به ارمغان بیاورید (ساوسپرو، 2013).

وی چت[10]: بابهره گیری از وی چت، می توان پیام صوتی وفوری فرستاد و ویدئو چت برقرار نمود. همچنین می توان کانکت های خود را وارد این برنامه کرد وهرزمان پیام جدیدی دریافت کرد. این برنامه امکان به اشتراک گذاشتن تصویر یا مطلب با دیگر دوستان رافراهم می کند.



[1] -Friendster

[2]- Orkut

[3] -LinkedIn

[4] -Facebook

[5] -Twitter

[6] -YouTube

[7] -Google Plus

[10] - Wechat