ایران پروداک|مرکز تخصصی تحلیل آماری پایان نامه،کاهش تضمینی همانندجویی
ایران پروداک
بررسی کلی معماری اکوتک و اصول حاکم بر ان

بررسی کلی معماری اکوتک و اصول حاکم بر ان

دانلود تحقیقات متنی
قیمت: ۱۰,۰۰۰ تومان
645

تحقیقات

نوع فایل: WORD 

منبع: دارد

پاورقی: دارد

تعداد صفحه:48 صفحه


اصول فکری و طراحی این سبک را می توان در ده مورد ذیل خلاصه نمود:

1-   بینش پوزیتیویسم و خوشبینی به علم و پیشرفت علمی و تکنیکی.2-   نمایش تکنولوژی به عنوان عصاره و دستاورد عصر جدید.3-   نمایش پروسه ساخت.4-   شفاف نمودن، لایه لایه کردن و نمایش حرکت در ساختمان.

- زمینه های بروز اکوتک :در حال حاضر اکولوژی به واسطه صرفه جویی در مصرف انرژی مورد توجه قرار گرفته است. به دلیل تکنولوژی ربوتیک و مصالح جدید این امکان وجود دارد که فرم های منحنی را به همان سادگی و ارزانی فرم های تک راست، ساخت. و در نتیجه خیلی از شرکت های معماری این فرم های سقفی منحنی را دقیقاً اقتباس می کنند. 


معماران اکوتک از ساختمان به عنوان پوسته دوم نام می‌برند. منظور از پوست اول پوست بدن انسان است. در کارهای نرمن فاستر و رنزو پیانو پوست دوم همچون پوست اول به صورت هوشمند طراحی شده‌است. همچنان که پوست انسان در مقابل سرما گرما رطوبت و کوران هوا از خود عکسالعمل نشان می‌دهند. با استفاده از شیشه‌های دو جداره کرکره‌ها و عایقهای حرارتی متحرک مواردی همچون میزان تابش آفتاب سایه کوران هوا و پرت حرارتی در طی روز و شب و در طی فصلهای سرد و گرم سال توسط یک سیستم کامپیوتری کنترل می‌شود. راجرز از این ساختمان‌ها به عنوان آفتاب‌پرست نام می‌برد (موجودی که خود را با شرایط مختلف محیطی تطبیق می‌دهد.


اکوتک (به انگلیسی: Ecotech) سبک معماری‌ای است که طراحی در این سبک بر این اصل استوار است که ساختمان جزئی کوچک از طبیعت پیرامونی است و باید به عنوان بخشی از اکوسیستم عمل کند و در چرخه حیات قرار گیرد. معماری اکوتک طراحی است مردمی و لذا کیفیت فضاهای داخلی ساختمان اهمیت ویژه‌ای می‌یابند
نحوه و چگونگی استفاده از تکنولوژی در هماهنگی با محیط طبیعی در همه انواع بناها یکسان نبوده و نخواهد بود در برخی بناهای مهم و شاخص معماری و شهری گاه از آخرین ابداعات فنی استفاده می‌شود به گونه‌ای که به نظر می‌رسد استفاده از آن روش‌ها برای کشورهای در حال توسعه در دوره معاصر چندان مقدور نیست اما تجربه‌های کشورهای اروپائی در برخی از زمینه‌ها به ویژه در مورد بعضی از بناهای کوچک مانند واحدهای مسکونی می‌توان بسیار هوشمند باشد. برخی از معماران برای ایجاد پیوند و هماهنگی بین انسان و محیط طبیعی از طریق فضای معماری به فکر استفاده از مصالح و مواد طبیعی و در موارد ی کاربرد روش‌های بومی افتادند و خصوصیات مصالح سنتی را از نو شناختند.معماری بومی که نتیجه پذیرش معیارهای معماری مردمی به عنوان روش طراحی توسط مهندسان معمار می‌باشد وسیله‌ای برای ادامه ارزش‌های ریشه‌دار در یک بافت نوین است.

محصولات مشابه